måndag 18 januari 2016

Veckans bokbloggsfråga! V.3

Veckans Bokbloggsfråga från barnboksbloggen lyder: 

Skulle du vilja skriva en egen självbiografi om något som hänt i ditt liv? Finns det någon person som du gärna skulle vilja läsa en biografi av eller om?

Jag är för privat som person för att vilja lägga upp mitt liv till allmänt beskådande och granskande. Visst är det bra med människor som kan dela med sig av något som andra kan lära sig av eller känna igen sig i, men jag är inte en av dem. Vem skulle ens vara intresserad liksom? Men framför allt vill jag helst slippa vara i någon form av rampljus, jag trivs inte där.

Däremot kan det ibland vara roligt och intressant att läsa om andra, men oftast väljer jag bort det också, då det är flykten från verkligheten jag söker i lösningen. Så det finns ingen speciell utvald som jag skulle vilja läsa biografi från heller.


4 kommentarer:

 1. Det där med att komma ifrån rampljuset känner jag igen. Vem skulle vilja läsa om mig när det finns andra som säkert varit med om samma saker? Jag läser också hellre skönlitteratur framför biografier och fakta (undantag gäller förstås kurslitteratur) :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar inte heller rampljuset, i alla fall inte som mig själv. Teater har dock alltid funkat :)

  SvaraRadera
 3. Är nog också lite för privat för att skriva om mig själv allt för mycket.

  SvaraRadera
 4. Är nog också lite för privat för att skriva om mig själv allt för mycket.

  SvaraRadera