tisdag 12 januari 2016

Veckans Bokbloggsfråga! v. 2

Veckans Bokbloggsfråga från barnboksbloggen lyder: 

Finns din blogg med i sociala medier, så som Facebook, instagram eller twitter? Vad använder du de sociala medierna till, att göra reklam för bloggen, skaffa nya läsare eller interagera med läsarna genom diskussioner, tävlingar eller annat?

Jag har ett "bokinstagram" som jag ibland använder för att göra reklam för inlägg på bloggen, men inte alltid. Mest har jag det för att snabbt och lätt interagera med andra boknördar världen över. 

Åhhh... Vad svårt det var att svåra på denna enkla fråga...!?! 

Ärligt talat, så har jag bloggen mest för min egen skull, för att ha koll på vad jag läser och vad jag tycker om böckerna. Sen är det ju underbart när någon kommenterar eller man ser att det faktiskt är inne folk och läser varje dag.
Instagramkontot skapade jag som en kul grej för att få tips om böcker att läsa, men det blev så mycket mer. Men jag har inte tiden att arrangera tävlingar eller engagera mig för mycket. Den tiden som finns över lägger jag hellre på att läsa en bra bok.

11 kommentarer:

 1. Jag får nog kolla upp det där med Instagram, kanske bloggen behöver det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag! Instagram är ju ganska enkelt...

   Radera
 2. Instagram har jag ännu inte...

  SvaraRadera
 3. Lite så använder jag Insta också :-)

  SvaraRadera
 4. Efter att ha läst runt lite på andras svar om bokbloggsfrågan har jag tanken om att ett Instagramkonto kanske ändå är relevant för det jag håller på med. Såhär i smartphones-världen lär det ju inte heller vara särskilt svårt att hålla sig uppdaterad :)

  SvaraRadera
 5. Instagram gillar jag verkligen!

  SvaraRadera
 6. Instagram tycker jag verkligen om.

  SvaraRadera