söndag 4 juni 2023

Sammanfattning MajLästa böcker i Maj:  3 st. 

  • Makten, Dean Koontz
  • In i vildmarken, Jon Krakauer
  • Världsdanaren, Oskar Källner & Karl Johnsson
  • En Saga, Stephen King DNF 43 %

Goodreadsutmaning: 21+(4 DNF)/52 

Tid lyssnat: 27 timmar 21 minuter
Sidor läst:  517 sidor

Kaosutmaningen: 14/20
Böcker från 2023 TBR- böckerlistan: 8/30

Kommentar:
Historiskt sett är inte Maj en månad då jag får mycket läst. Det blir ljusare och varmare, fåglarna kvittrar och på något sätt känns alltid Maj som en ganska stressig månad.

Men jag fick lyssnat på Makten av Dean Koontz vilket är andra delen om Jane Hawk, den var inte riktigt lika bra som första boken, men ändå väldigt spännande.

Sedan läste jag In i vilmarken, vilket är en återberättelse av Christopher McCandless liv och död. Det var en ganska tragisk men ändå fascinerande bok.

Ett recensionsexemplar av Värlsdanaren dök upp som en överraskning i brevlådan och den läste jag också ut i ett naffs. Ett roligt och spännande äventyr med numera kända karaktärer blev det.

Sen har jag kämpat mig igenom drygt 11 timmar (43%) av Stephen Kings En saga, en bok jag trodde skulle passa mig. Men ack vad fel jag hade. Boken började bra och jag började gilla karaktärer och handling, sen började "sagan" och det blev en helt annan berättelse och då märkte jag att jag fick tvinga mig att lyssna om jag skulle fortsätta. Jag försökte ett tag, men när jag märkte att den tog läslusten ifrån mig var det bara att inse att det var dags att ge upp den boken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar