söndag 2 oktober 2022

Sammanfattning September

Lästa böcker i September: 3 st. 

Goodreadsutmaning: 55+(3DNF)/52 
Tid lyssnat:  31h  13 min
Sidor läst:  -

Månadens tema
📚 "Gamla" böcker i bokhyllan i min ljudbokstjänst 📚
  • Tiden tillsammans, Nora Roberts 
  • The problem with forever, Jennifer L. Armentrout
  • The Taking, Kimberly Derting
Kommentar:
Det går så trögt med läsningen just nu. Jag har ingen ork att lyssna eller läsa och det får vara okej. Så är det ibland. Men jag har faktiskt lyssnat på tre väldigt lättlyssnade böcker. Jag håller också på att läsa Brandon Sandersons Hero of Ages, men den är tjock och trots att jag tycker den är bra går det väldigt långsamt.

Tiden tillsammans är en kärleksroman om två fotografer som tvingas göra en fotoresa genom USA tillsammans. Det skär sig mellan dem från start, men det är inte svårt att lista ut hur det slutar. Boken var lättlyssnad och helt okej.

The Problem with forever var lite djupare känslomässigt då det handlar om två barn som växt upp i ett fruktansvärt fosterhem och upplevt en hel del. De säras på, men råkar längre fram börja på samma skola. Den här boken var också helt okej. Jag kände mig lite känslomässigt manipulerad ibland och det var lite förutsägbart här också, men det var helt okej ändå.

Sist men inte minst lyssnade jag på en ungdoms-sci-fi som trots att jag upprepar mig väldigt, var helt okej. Den handlar om ungdomar som blir tagna av utomjordingar och sedan tillbaka satta på jorden och vad som händer efter det. Väldigt lättlyssnat och följde mallen av amerikansk ungdomsbok väldigt väl. Förutsägbart till viss del, man vet vad man får, men ändå väldigt lätt att komma igenom och vara lite lagom engagerad. Jag är i denna skrivande stund inne på tredje och sista boken i trilogin, så något måste den ju ha. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar