måndag 8 februari 2016

Veckans Bokbloggsfråga! V.6Veckans Bokbloggsfråga från barnboksbloggen lyder:

Snart är det alla hjärtans dag. Kommer du att uppmärksamma denna dag på något sätt relaterat till böcker? Kommer du exempelvis att ge bort en bok till någon du håller kär, skriva något särskilt temainlägg på din blogg, fokusera mer än vanligt på böcker som handlar om kärlek och relationer eller något helt annat?

Min första reaktion är nehe, det tänker jag inte! Har inte ens tänkt på att det är alla hjärtans dag här framöver. Sen när jag tänkt efter en stund blir det mer 
Njae...  Jag har ju inte planerat något, men frågan ger mig lite ideer, så varför inte... En lista på de bästa kärlekstrianglarna, eller varför inte de värsta, eller de mest romantiska böckerna... De mest destruktiva relationerna... Eller bästa fiktiva pojkvännerna, eller... 
Jag får fundera lite på det, så får vi se om jag hinner eller orkar. Så nu efter en stund lutar det mer åt kanske.


4 kommentarer:

 1. Jag har heller inte planerat något.

  SvaraRadera
 2. Det enda jag har planerat är Top Ten Tuesday är temat är just Alla hjärtans dag men det är det enda.

  SvaraRadera
 3. Haha ungefär som mig. Första tanken nej, men det är ju kul att hitta på något :) Vi har tills på söndag på oss att klura ut något!

  SvaraRadera
 4. Så länge du inte köper rosor eller går ut och äter en romantisk middag så tycker jag det är OK. Ett temainlägg kostar inget :)

  SvaraRadera