söndag 30 april 2023

Sammanfattning April



Lästa böcker i April: 6 st. 

Goodreadsutmaning: 18+(3 DNF)/52 
Tid lyssnat: 65 timmar 14 minuter
Sidor läst:  389 sidor

Kaosutmaningen: 13/20
Böcker från 2023 TBR- böckerlistan: 6/30

Kommentar:
Vilken månad och vilka äventyr jag varit med om. Det började lite segt men ändå helt okej med Torsdagsmordklubben. Den var en lite mysig deckare men inget märkvärdigt.

The Last var allt annat än mysig. En spännande dystopi där ett gäng blev isolerade på ett hotell när världen började släppa atombomber lite varstans. Jag gillade den.

Lite otippat började jag lyssna på Tystnaden av Dean Koontz och fastnade helt. Spioner och konspirationsteorier ihop med lite science fiction var det som behövdes för att få mig helt fångad och engagerad av en bok. Det här gillade jag verkligen.

Jag lyssnade inte bara på böcker denna månaden utan läste faktiskt Five Survive av Holly Jackson. Den var väldigt lättläst, men ibland lite utdragen. Slutet var riktigt bra och det var en kul läsning.

Eftersom jag gillade Tystnaden tänkte jag att en annan bok med spioner kunde passa mig. Så jag tog tag i en bok av Clancy i hans Jack Ryanserie. Den passade mig också och var väldigt kul att lyssna på. Den var lite väl amerikanskpatriotisk men det får man väl räkna med i den här typen av böcker..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar