söndag 5 mars 2023

Sammanfattning FebruariLästa böcker i Februari: 3 st. 

  • Nettle and Bone, T. Kingfisher DNF 12%
  • Good girl, Bad blood, Holly Jackson
  • Straff, Ann-Helén Laestadius
  • Kyssfaktorn, Helen Hoang DNF 50%
  • Städerskan, Nita Prose
Goodreadsutmaning: 7+(2 DNF)/52 
Tid lyssnat:  34timmar 25 minuter
Sidor läst:  413 sidor

Kaosutmaningen: 6/20
Böcker från 2023 TBR- böckerlistan: 5/30

Kommentar:
Februari, få dagar till trots, brukar vara den månaden på året då jag läser flest böcker. Så är det inte i år med endast tre böcker lästa. Det verkar inte vara bättre än att mina läsvanor har förändrats. Jag får inte till tiden och ron för att läsa så mycket som jag önskar. Jag hoppas att det skall vara övergående då läsningen är viktig för mig och min hälsa.

Två böcker fick jag avbryta, Kyssfaktorn för att den gick ut på sex och Nettle and Bone för att jag inte fick någon feeling för den.

Good girl, Bad blood fick jag däremot äntligen läst efter att ha släpats med på flera månaders TBRer. Den var lika bra som den första boken i serien och jag har redan inhandlat sista delen i trilogin. 

Straff lyssnade jag också på trots att den inte var planerad för. Men dyker Laestadius nya bok upp på Storytel är det klart att jag måste lyssna. Skrämmande läsning och mycket upplysande.

Städerskan var den vinnande boken i Goodreads Choiceawards i Mystery-Thrillerkategorin. Den var riktigt spännande även om karakteriseringen av huvudkaraktären skavde lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar