tisdag 27 december 2022

En svärm av tusen bin 2, Diana Gabaldon

Titel
: En svärm av tusen bin del 2
Serie: Outlander 9 
Författare: Diana Gabaldon
Utgivningsår: 2021
Förlag: Recorded books, inc, Bookmark förlag
Sidor/tid: ca 26 timmar, 766 sidor
Genre: Historisk roman
Språk: Svenska och engelska

Ljudbok
Inläsare: Davina Porter

Handling:
Året är 1779 och äntligen har Claire och Jamie återförenats med sin dotter Brianna, hennes man Roger och deras familj. Den annalkande amerikanska revolutionen hotar dock idyllen på Frasers Ridge. Samtidigt oroar sig Brianna och Roger för att anledningen till deras flykt från 1900-talet riskerar att komma ikapp dem och ifrågasätter sitt val att återvända till denna tid av krig, sjukdom och svält.

En svärm av tusen bin kommer i två delar som utgör den nionde delen i Outlanderserien. Del I tar vid där Skugga av svek II slutade.

Snabb sammanfattning av vad jag tyckte
Den här boken har jag varvat med att läsa fysiskt och lyssna på ljudbok. 

Del två av bok nio i Outlanderserien fortsätter med livet på Frasers Ridge, det är väldigt många sidor med detaljerade scenen ur vardagslivet för alla karaktärer vi följer nu. Jag är investerad och nyfiken, men blir lite besviken av att boken slutar när det börjar hända lite saker. 

Nu händer det ju faktiskt en hel del hela tiden, ett tag i boken bränner det till ordentligt, men jag känner mig ganska säker på att författaren inte tänker gå hela vägen denna gången heller och ärligt talat vill jag inte det. Det låter lite flummigt, men har man läst boken vet man vad jag talar om.

Nu blir det en lång väntan till nästa bok, som jag hört rykten om skall vara den sista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar