onsdag 30 augusti 2017

Sammanfattning AugustiLästa böcker i Augusti:

Antal lästa sidor:  379 s.
Tid jag lyssnat:  10 timmar 47 minuter

Månadens utmaningsböcker:
 • Boktolva:  0 st

Totalt avklarade i år:  9 st
Totalt avklarade i år:  25 st. Avklarad i April √ (fortsätter dock att pricka av om möjlighet finns!)


 • Goodreadsutmaning: 61/52
Avklarad i Juli √

Påbörjade serier:
 • Guide #1
Avslutade serier:

Månadens bästa bok:
Jag läste ingen riktig höjdare om denna månaden men tre bra och underhållande böcker i Crystal storm, Ibland mår jag inte så bra och omläsningen av Clockwork Prince.

Månadens överraskning:
Jag är ledsen att säga att inget stack ut denna månaden, eller så gjorde det det, men jag var inte uppmärksam nog att inse det.

Mina tankar:
Månaden började med en rejäl lässvacka. Jag försökte komma in i Dumpling av Julie Murphy, men gillade inte alls hur den startade. Sen började jag på andra boken i miss Peregrine's besynnerliga barn, spökstaden, av Ransom Riggs, det gick också riktigt trögt. Då började jag kolla på Veronica Mars serien och blev fast. Maratontittade på de tre säsongerna plus filmen och sen var det redan 8 augusti. Jag beställde lite serier och filmer från CDON som Arrow, Beauty and the Beast (nya serien), Sherlock Holmes serien och lite annat smått och gott. Tittade en del på några av dem.

Skall jag vara helt ärlig har jag bara läst The Gentleman's Guide to Vice and Virtue i Augusti, de tre andra läste jag i slutet på Juli EFTER jag skrivit summeringen för den månaden. Vilken i realiteten innebär att denna månaden har jag bara läst EN bok. Vilket beror på en lässvacka som sagt men också på att livet kom emellan som det kan göra ibland. 

2 kommentarer:

 1. Ibland kommer jag också in i sådana perioder. Helst när jag lyckats hitta böcker som inte fångar mig direkt. Nu går vi in i hösten. Då brukar jag ha mina intensivaste läs-månader.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, under mörker, regn och rusk är det svårt att låta bli att krypa upp med en bättre bok.

   Radera