lördag 27 januari 2018

Årets böcker jag ser fram emot

Första månaden på år 2018 är snart över. Det går alldeles för fort. När jag nu ändå ligger hemma sjuk, har jag kollat upp lite böcker jag kan se fram emot i år. Det är bara böcker på engelska, då jag inte har koll på den svenska utgivningen, men några av dessa lär ju komma ut även på svenska. Datumen är naturligtvis preliminära och baserade på information jag hittat på goodreads.

Januari
2. Batman - Nightwalker, Mari Lu. Andra boken i DC Icons serien. Älskade Wonder Woman som var första.30. Still Me, Jojo Moyes. Är dock lite tveksam till denna. Jag fastnade för ettan, tvåan har jag glömt av och kände nog att den inte behövdes, så en tredje... Har inte bestämt mig än.


Februari
6. Immortal Reign, Morgan Rhodes Sista delen i Falling Kingdomsserien. Så peppad!13. Surprise Me, Sophie Kinsella. Hoppas på typisk Kinsellaromantik27. The Traitor's game, Jennifer A Nielsen. Förra året läste jag The Ascendance Trilogy av henne och älskade den, så stora förväntningar på denna.
Mars
6. Restore Me, Tahereh Mafi, en fjärde bok i hennes serie, det var inte väntat, men jag måste nog ha den ändå, kanske.

April
24. Inferno, Julie Kagawa. Har nästan gett upp om den här serien, men ger mig nog på denna också.24. A Reaper at the Gates, Sabaa Tahir. Har läst de föregående i serien, stör mig dock lite på omslag som inte funkar ihop.


Maj
1. A Court of Frost and Starlight, Sarah J Maas. Hennes böcker är otroligt beroendeframkallande.29. Listen to your Heart, Kasie West. Kasie West har snabbt blivit min favoritförfattare i contemporarygenren. Lätt och gulligt. Höga förhoppningar på denna sommarläsning.
Juni
?

Juli
?

Augusti
7. Catwoman, Sarah J Maas. Både favoritförfattare och måsteläsa-serie, kan det bli bättre! Pepp pepp!!!!7.Dance of Thieves, Mary E. Pearson. Ytterligare en favoritförfattare där jag bara måste ha boken, NU!!!

September
?

Oktober
30. Throne of Glass #7, Sarah J Maas. Ytterligare en bok av Maas detta året, hur lyckas hon?!?

November
?
December
?

4 kommentarer:

 1. Jag har bara läst Livet efter dig. Känner att den var bra som ensam berättelse så kommer nog aldrig ge mig på fortsättningarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker nog egentligen du gör rätt. Den var bäst som standalone.

   Radera
 2. Batman: Nightwalker tyckte jag om! Nästan alla på dina lista längtar jag ihjäl mig efter! Visste dock inte att Jennifer A Nielsen kommer ut med en ny bok, den måste jag kolla upp! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhhh, vad roligt att Batman är bra, Catwoman lär ju inte bli sämre.

   Radera