onsdag 4 maj 2016

Wrap up AprilLästa böcker i April

Månadens bästa bok:
Maria V. Snyder serie Giftet, Magin och Elden var riktigt underhållande att läsa.

Månadens överraskning:
Martin J Sällberg bok om Mutantupproret överraskade mig en hel del. Den var inte alls vad jag hade trott. Dålig research av mig helt enkelt. Jag trodde jag skulle läsa en Dystopi, i vanlig bemärkelse, men det här var en bok som hade så mycket mer att säga. En bok där författaren inte lagt krutet på själva storyn utan mer på diskussioner och åsikter och tankar som skulle fram.

Månadens besvikelse:
Tyvärr blev jag lite besviken på Austens Emma. Efter att ha älskat "Stolthet och Fördom" hade jag nog lite för höga förväntningar på denna boken, som jag faktiskt tyckte var rätt seg emellanåt. Men jag är glad att jag läst den.

Mina tankar:
Åtta böcker och jag har bara lyssnat på två av dem, jag är glad att se tydliga bevis på att jag klarar läsa en hel del utan att hjärnan känns bränd. Utmattningssyndrom gör att jag har problem med läsningen, men uppenbarligen går det åt rätt håll. Lycka är att kunna läsa!

1 kommentar:

  1. Läste själv 7 böcker förra månaden. Känns bra då jag brukar läsa fyra i genomsnitt per månad. :) Jag kände samma sak med Emma som du. Stolthet och Fördom är mycket tajtare och mer spännande. Även om jag tycker att Emma är en mer intressant karaktär än Elizabeth Bennet är. :)

    SvaraRadera