söndag 2 juli 2023

Läst i Juni



Lästa böcker i Juni: 6 st. 

Goodreadsutmaning: 27+(4 DNF)/52 

Tid lyssnat: 22 timmar 1 minuter
Sidor läst:  1627 sidor

Kaosutmaningen: 16/20
Böcker från 2023 TBR- böckerlistan: 9/30

Kommentar:
Det märks tydligt att jag hade en veckas semester i Juni. Jag har hunnit läsa flera fysiska böcker vilket är härligt. Det har också varit en riktigt bra läsmånad, inga fullpottare men ändå riktigt bra böcker.

As good as dead av Holly Jackson är den sista boken i en trilogi och den var ganska mörk. Läsvärd och helt okej, men en bok som jag redan börjar glömma.

Dött vatten har jag absolut redan glömt, men de böckerna är ändå riktigt bra och skön lyssning när man grejar.

Sedan kommer vi till en bok om ungdomskärlek och en bokhandel. Crowleys bok Ord i djupaste blått var en mysig läsning om än med "problem med kommunikation"-handling, som jag egentligen inte gillar. Men boken skötte det helt okej.

Nine Liars av Maureen Johnson är femte boken i en serie, där jag hade lite svårt för bok fyra, men denna gillade jag. Kul och lättläst.

The Lost man av Jane Harper var riktigt bra och utspelar sig i den extrema miljön i Outback i Australien. Varmt och kargt ihop med mysteriet med en bror som törstat ihjäl ute i ingenstans gjorde detta till en bra spännande bok med familjedrama.

Sist men inte minst läste jag en bok av Jenny Colgan. Andra boken om bageriet på strandpromenaden. Ännu en perfekt gullig sommarläsning av henne. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar