söndag 4 juni 2017

Equilibrium av Anna Jakobsson Lund

Premiär! Premiär! Premiär!


Idag är det premiärvisning för hur Anna Jakobsson Lunds nya bok kommer att se ut. 

Hur snygg som helst! 

Minst lika snygg som hennes böcker om "Systemet" (Tredje principen, Aldrig ensamma och Enda vägen) Den här ser lite ljusare och mer magisk ut och skulle man bara gå efter utseendet... Ja, då är den en fempoängare!

Vad kommer den då att handla om, undrar man ju? Baksidestexten kommer att lyda:

"Midnattsklockan slår medan jag springer genom Kintoros sluttande gränder. Jag skulle ha varit på scenen nu, tagit emot de andra kemisternas applåder. Ingen hade vågat neka mig ett forskningsprojekt efter det här.

Jag borde ha stannat i bankettsalen, kontrollerat den skärande smärtan. Bröt den sig ut ur mig? Hur kunde den göra det?

Klackarna slinter mot gatstenarna och jag drar av skorna. Fötterna domnar bort, men jag stannar inte. Jag måste härifrån, måste byta om innan någon ser mig. Klänningen är kladdig av blod.

Equilibrium är berättelsen om Ari, som tvingas fly till rövarstaden Porto du Luando och söka skydd bland smugglare, nickelskojare och illusionister. Det är en roman om identitet och kön, vänskap och magi av författaren till den rosade trilogin om Systemet."

Är det någon mer som blir lockad av den här texten än jag? Det här verkar vara en bok helt i min smak. Höga förväntningar nu, Anna Jakobsson Lund!

På Bokus står det att boken kommer ut 5 oktober i år. Den som väntar på något gott... Får alltid vänta så länge, så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar