onsdag 25 februari 2015

Bokrea!

Årets bokrea!
Bokrean brukar vara ett stort event för mig, men i år tog jag ledigt från jobbet och gjorde heldag av det. Detta året fanns det inte så mycket som jag var intresserad av, men ändå kom jag hem med en massa böcker.
Barnen fick naturligtvis lite böcker. En kokbok... Jag måste ju ha en om LCHF-kost, för det har jag ju ingen. Ohhh... Jag har läst Kristin Cashores tre böcker om "de utvalda". Helt underbara böcker. Men jag ägde ju inga egna exemplar. På Åhlens hittade jag bok tre för 29 kr!!!!! Motiverade köpet med att det var billigt, naturligtvis, men också med att min dotter kommer absolut att behöva läsa denna senare i livet. Hittade också bok två i en annan affär för 75 kr (rea), så nu måste jag ju köpa ettan också, för den är ju kanske den bästa av dem.
Råkade hamna på engelska pocket avdelningen på Akademibokhandeln och såg Sarah J. Maas " Throne of glass", så då var jag ju tvungen att köpa den, har tänkt att läsa hela den serien efter jag är köar med Lux-serien (som FORTFARANDE INTE kommit med posten...)
Konstigaste köpet var definitivt "121 dikter om kärlek". Inte riktigt min typ av bok, men tänkte lära mig citera några trevliga rader att imponera med i rätt sällskap.
Recensioner kommer när böckerna väl är lästa.
Känner att det varit en givande dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar