söndag 4 december 2022

Sammanfattning November


Lästa böcker i November:  7 st. 

  • Diamantögat, Kate Quinn
  • The Hero of Ages, Brandon Sanderson
  • Dumskallarnas sammansvärjning, John Kennedy DNF
  • Den förlorade symbolen, Dan Brown
  • These Hollow Vows, Lexi Ryan
  • These Twisted Bonds, Lexi Ryan
  • Aska, Ragnar Jónasson
  • Wrong place Wrong time, Gillian McAllister

Goodreadsutmaning: 65+(6DNF)/52 
Tid lyssnat:  84h  53min
Sidor läst:  748

Månadens tema
📚 - 📚
  • -
Kommentar:
Denna månaden hade jag inget tema. Mitt mål var att läsa/lyssna på böcker som kunde få min läsglädje tillbaka och det verkar ha fungerat. Denna månaden har jag kanske inte lyssnat på flest böcker men mest antal timmar har denna månaden lagts på att lyssna på böcker. Nästan 85 timmar!!! Nu är det ju inte faktiska timmar då jag ofta speedar upp böckerna en aning, men ändå. 

En tegelsten kom jag också igenom, den har det tagit flera månader att läsa. The Hero of Ages är den avslutande delen i Mistborntrilogin och den var helt okej, men lite besviken blev jag ändå. Jag tyckte att den stod och stampande lite väl mycket på en del ställen. Jag är glad att ha läst den men jag tror att den kommer glida in i dimman snart och jag kommer inte komma ihåg hur det hela slutade, tyvärr.

Kate Quinn skriver intressanta historiska skildringar ur ett kvinnligt perspektiv och så var det även med Diamantögat. En bra solid bok om andra världskriget.

Sen blev det lite slukarböcker i form av These Hollow Vows och These twisted bonds. Första boken var bra, men andra boken flöt ut i triangeldrama och fokuserade på helt fel saker.

Dan Browns bok om Robert Langdon var inte en av hans bästa. Det blev lite för mycket symbolik och tecken och lite för lite story, men den var ändå lättlyssnad.

En bok som inte innehöll så mycket vinter som jag hoppats men var helt okej att lyssna på var Aska. Lagom lättsmält spännande läsning med poliser på norra Island.

En bok som var riktigt bra var Wrong place Wrong time, där en mamma får se sin son mörda en man. Sedan vaknar mamman upp en dag tidigare och sedan ännu en tidigare och får leva om dagarna före mordet för att förstå vad som ledde fram till att hennes son blev en mördare. Kul grepp och väldigt spännande att läsa.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar